Bayi

Bayi anda akan memberikan anda maklumat yang paling penting. Tempat yang luar biasa untuk bayi anda berkembang maju dan berkembang

Tentang

program penjagaan bayi di Skole.

Perkembangan awal kanak-kanak adalah sangat penting. Di Skole, guru dan kakitangan kami yang berpengalaman membantu memudahkan tempoh pembelajaran ini, dan itulah yang memisahkan kita dari kemudahan penjagaan kanak-kanak tradisional.

Dengan program Permulaan Baru kami, bayi anda akan digandingkan dengan guru utama yang akan memberikan perhatian peribadi dan memupuk mereka melalui setiap peristiwa penting—dalam komuniti yang penyayang dan penyayang.

Jika anda sudah bersedia untuk maklumat lanjut, kami ingin anda datang melawat kami

Penjagaan individu

Program prasekolah kami termasuk:

Program bayi

Prasekolah adalah tahun yang besar. Kami telah merancang program kami untuk memberi anda keyakinan yang lengkap dalam setiap aspek pengalaman anak anda; daripada kesihatan dan keselamatan; kurikulum sedia untuk sekolah; sokongan penuh guru-guru yang berpengalaman. Sama pentingnya, program kami adalah berdasarkan apa yang dikatakan penyelidikan terbaik menyediakan kanak-kanak untuk tadika … dan semua langkah besar di hadapan.

Amalan keselamatan, keselamatan, dan kebersihan yang memenuhi atau melebihi semua garis panduan negeri, tempatan, dan kebangsaan

Amalan tandatangan

Dunia kami di kurikulum Skole termasuk Amalan Tandatangan prasekolah yang menawarkan pendekatan hands-on untuk menggalakkan kemahiran yang anak anda perlukan di tadika dan seterusnya:

Umur

kita bertemu dengan anak-anak di mana mereka berada

Bayi

Bayi akan memperolehi pengalaman yang berbeza berbanding bayi yang lain di mana komunikasi secara bunyi, gerak isyarat dan riak wajah diperhatikan.

Kanak-kanak

Pada umur ini, Si Manja akan mula belajar pelbagai perkara. Ia meliputi pandangan, sentuhan, bau, rasa dan pendengaran.

Prasekolah

Fasa ini, anak anda akan lebih bersedia untuk melangkah ke fasa seterusnya.

Penjagaan Anjal

Fasa ini, anak anda akan lebih bersedia untuk melangkah ke fasa seterusnya.